Results 1 to 2 of 2

Thread: Nascar Racing 2 problem

  1. #1
    Juergen
    Guest

    Default Nascar Racing 2 problem

    I can't run N2 on my new computer. It's a PII 400 with 128MB, Matrox G200 AGP 8MB, Voodoo 2

    I always get "unable to initialize video (maybe no VESA driver?)

    When I try running the ubvconfig.exe I get a "Divide Error".

    Has anybody experienced similar problems?

    N2 always ran smoothly on my older PC.

    I hope you can come up with a solution.

    Juergen


  2. #2
    MURCer Hunsow's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    HtH, DR, Nederland
    Posts
    658

    Default

    Go here and solve your problem:

    http://hjem.get2net.dk/surfsmurf/index_g200.htm

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Nascar
    By Lizzard[MPE] in forum The Lounge
    Replies: 1
    Last Post: 9th September 2006, 21:10
  2. Nascar
    By Lizzard[MPE] in forum The Lounge
    Replies: 17
    Last Post: 2nd November 2005, 02:01
  3. Nascar Racing 2002 Season Patch
    By R0M in forum MURC Gaming
    Replies: 4
    Last Post: 29th August 2002, 13:44
  4. NASCAR 4 on a G400
    By Gooshy in forum MURC Gaming
    Replies: 0
    Last Post: 16th April 2001, 10:43
  5. Nascar 3........Anybody?
    By LAMFDTK in forum MURC Gaming
    Replies: 5
    Last Post: 30th September 1999, 07:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •