Results 1 to 4 of 4

Thread: millg200 freeze win98

  1. #1
    caldeira34
    Guest

    Default millg200 freeze win98

    after minutes using win98, the window freeze and the solution is reset.
    whats happening?
    mb570pcchips

  2. #2
    arthurdaly
    Guest

    Default

    try to disable Busmastering in advance option in power desk

  3. #3
    Jeepin' to the grave Kruzin's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    Casper, Wy, USA, Earth
    Posts
    6,598

    Default

    If you have to disable busmastering, something else is wrong. Only do this for troubleshooting. G200 will not function fully without BM on. Try giving more specific info. What kind of system besides just the mobo type? (although I can tell you that mobo could be the root of your problems...pcchips are world renowned for having more problems than almost anyone).

    Arthur, If you are disabling busmastering, that may explain your 3D problems. Turn it back on and track down the real problem.

    ------------------
    P2-350(@103*4=412), Asus P2B(1009), 128meg PC100, MillG200 8meg(2.5/5.12.???), CL 12meg V2 (sometimes), CL SB Live!Value, CL PC-DVD, Mitsumi CD-R, WD UDMA 8.4&6.4 gig, (2)USR 56k(multilinked), 3Com 905B-TX, etc...



  4. #4
    Super MURCer Wombat's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    DENVER, CO
    Posts
    9,722

    Default

    Are you overclocking the card? I had a similar situation when MOC was loading during start-up.
    Even if you're not overclocking, have you tried running this computer with the case off? Heat is known to cause the situation you're describing, and I would like to eliminate it as the culprit.


    ------------------
    503+ rev 1.2a, 128MB PC100 RAM, K6-2/350@400,Win98,G200 Millenium (SGRAM)



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. PD 6.04; MGAtweak 2.0, MillG200
    By Mike Thesis in forum MGA Tools
    Replies: 9
    Last Post: 28th October 2000, 14:37
  2. Multimonitor with MillG200 + ATi Rage II+, possible?
    By SeanTek in forum Matrox Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 19th February 2000, 18:54
  3. reinstall of millg200 after another card
    By Homer in forum Matrox Hardware
    Replies: 3
    Last Post: 27th October 1999, 22:07
  4. Best Driver Combo for MillG200/RR-G
    By Lorax in forum Desktop Video
    Replies: 0
    Last Post: 5th October 1999, 12:17
  5. PC freeze
    By denisL in forum Matrox Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 31st August 1999, 23:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •