Page 6 of 6 FirstFirst ... 4 5 6
Results 76 to 77 of 77

Thread: Safe to mount a G400MAX on a i845D chipset?

  1. #76

    Default

    Originally posted by Rags
    I have a G400 Max that is an early version that doesn't do 4X, it works fine in the P4B 266.

    Rags
    Same here but mine does not work (MSI 845E)!
    According to the latest official figures, 43% of all statistics are totally worthless...

  2. #77

    Default

    Just to let you all know that I had success getting a Shuttle SB51G to power-up with my initial revision PCB (906-01) G400 DualHead after I installed a 100R surface mount resistor across R68.

    Previously the machine wouldn't even turn on - thanks for nailing this one down.

    James

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Safe to mount a G400MAX on a i845D chipset?
    By Zanna in forum Matrox Hardware
    Replies: 83
    Last Post: 18th February 2007, 05:28
  2. Running a rack mount UPS on its side?
    By SteveC in forum General Hardware/Software
    Replies: 5
    Last Post: 1st November 2004, 18:05
  3. Mount Kinabalu
    By lecter in forum The Lounge
    Replies: 30
    Last Post: 30th October 2004, 09:56
  4. G400Max and i865 Chipset
    By ChenSoft in forum Matrox Hardware
    Replies: 6
    Last Post: 12th July 2003, 12:39
  5. Replies: 11
    Last Post: 1st February 2000, 23:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •