Results 1 to 5 of 5

Thread: Matrox Tweak Utility + PD 6.0 not working

  1. #1
    MURCer
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    Mannheim, Germany
    Posts
    246

    Post Matrox Tweak Utility + PD 6.0 not working

    Matrox Tweak Utility + PD 6.0 not working

    any one tried it???

    ------------------
    >> Surfwienix <<
    (German)

    My System:

    AMD K6-2/400 non-o/c
    Epox MVP3C-M Super7 (VIA 4.22 + AGP v4.03)
    128MB SDRAM(PC100)
    Matrox Millennium G400 MAX
    (PD 6.0 BETA + TGL 1.3 + DX 7a) AGP2x/256MB @IRQ11(not sharing) non-o/c
    Terratec DMX Sound-System
    6,4GB Maxtor HDD (UDMA33)
    ASUS 50x-CDROM (UDMA33)
    Realtek 8019 Ethernet (ISA)
    Creatix HAM V.90 Modem
    19" Monitor CTX-VL950T (95khz)
    Windows 98SE



  2. #2
    Super MURCer Maggi's Avatar
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    somewhere lost in the middle of nowhere, L√ľneburger Heide, Germany
    Posts
    5,087

    Post

    yup ... was reported before ... only works with PD5.x

  3. #3
    MURCer
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Atlanta, Georgia, USA
    Posts
    480

    Post

    MGA Tweak will work a little bit, but probably not enough to matter. Using my G400 on a K6-3 450, my 3dMark2000 scores only went from 1785 not overclocked to 1805 before I started to get screen corruption.

    RAB

  4. #4
    Moderator
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    George Town, Penang, Malaysia
    Posts
    214

    Post

    Just curious...

    Will you get more 3DMark using Matrox Tweak instead??


  5. #5
    MURCer
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Atlanta, Georgia, USA
    Posts
    480

    Post

    When I last tried the Matrox utility I was using PD 5.41 and could only get about 1750. I wasn't using MGA Tweak then, so I can't say what it would have done. Now with PD 6.0 and your MGA Tweak I can get over 1800 for the first time. This is using only the system clock overclocked. I haven't tried fine tuning it yet. Regular G400, no fan.

    My other machine also has a K6-3 450, but a G200. It is using PD 5.41 and only has 3dMark99 on it. There I could only get 2260 on 3dMark99 with either Matrox or Powerstrip. I was pleasantly surprised when I switched to MGA tweak and my scores are now as high as 2555.

    RAB

    [This message has been edited by RAB (edited 22 June 2000).]

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Matrox Tweak Utility not working!!!
    By Masterblaster in forum MGA Tools
    Replies: 1
    Last Post: 23rd December 2002, 09:24
  2. Matrox Tweak Utility not working!!!
    By Masterblaster in forum Matrox Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 16th December 2002, 10:58
  3. using matrox tweak utility
    By Mav451 in forum MGA Tools
    Replies: 28
    Last Post: 26th February 2002, 19:15
  4. MATROX TWEAK UTILITY NOT WORKING
    By GAC in forum MGA Tools
    Replies: 1
    Last Post: 22nd September 2000, 10:46
  5. Matrox tweak utility no longer working?
    By gengi in forum Matrox Hardware
    Replies: 4
    Last Post: 22nd August 2000, 07:15

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •