Results 1 to 4 of 4

Thread: !!! LET'S START AN OFFENSIVE AGAINST THE VIA-MATROX - CONFLICT !!!

  1. #1
    MURCer
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    Mannheim, Germany
    Posts
    246

    Exclamation !!! LET'S START AN OFFENSIVE AGAINST THE VIA-MATROX - CONFLICT !!!

    i'm sure i'm not the only one that is getting crazy with this everlasting driver conflict between VIA and MATROX (agp, opengl, ...). there are lots of inacceptable problems since the beginning of the year. so let us customers fight against matrox and via to make this an end.

    people, please help me !!!

    ------------------
    >> Surfwienix <<
    (German)

    My System:

    AMD K6-2/400@450
    Epox MVP3C-M Super7 (VIA 4.20 + AGP v4.02)
    128MB SDRAM(PC100)
    Matrox Millennium G400 MAX
    (PD 5.30 + TGL 1.3 + DX 7a) AGP2x/256MB @IRQ11(not sharing) non-o/c
    Terratec DMX Sound-System
    6,4GB Maxtor HDD (UDMA33)
    ASUS 50x-CDROM (UDMA33)
    Realtek 8019 Ethernet (ISA)
    Creatix HAM V.90 Modem
    19" Monitor CTX-VL950T (95khz)
    Windows 98SE


  2. #2
    Moderator Joel's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    LaVergne, TN - USA
    Posts
    3,770

    Post

    Please be specific with the problems you are having. Other than the fact that Q2 and Q3 seems to run slower on SS7 based systems than Intel, which it always has, my system runs great.

    Joel

    PS: Change your AGP aperture to 128MB instead of 256MB, it will make a difference. And try it without overclocking your CPU.

    ------------------
    System Specs



  3. #3
    Jeepin' to the grave Kruzin's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    Casper, Wy, USA, Earth
    Posts
    6,598

    Post

    Please don't post the same thread in multiple forums.

    As this is not a game topic, this copy of the thread will be closed.

  4. #4

    Post

    I have to concour with Joel - I'm running an Athlon system (Abit KA7) with a G400 Max on a Via chipset - no real problems - and I'm using win 2K! I know the drivers aren't as optimised as they should be, but I'm sure Via is working on along term solution - it's just a case of having to wait for a bit. I used to run a SS7 mb with Via chipset, and I have to say that I never had any problems there were chipset related - in fact the board was both very reliable and stable.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 36
    Last Post: 23rd July 2008, 11:21
  2. Start menu corruption (602Suite vs. Matrox)
    By orangejulius in forum General Hardware/Software
    Replies: 0
    Last Post: 28th July 2002, 12:55
  3. --- VIA-MATROX CONFLICT SOLVED WITH PD 6.0 BETA ---
    By Surfwienix in forum Matrox Hardware
    Replies: 4
    Last Post: 16th June 2000, 23:47
  4. Replies: 70
    Last Post: 8th June 2000, 16:58
  5. Adobe Type Manager conflict with Matrox driver
    By TRDLE in forum Matrox Hardware
    Replies: 2
    Last Post: 4th April 2000, 22:28

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •