PDA

View Full Version : Hexen II doesn´t work anymore with PD5.13 ICD



Nuno
4th July 1999, 09:56
It just start loading and freezes at a black screen.
Any thoughs?

Jorden
5th July 1999, 03:21
Try Unreal... there you still have the music & the frozen intro screen (no flyby) ... http://forums.gagames.com/forums/wink.gif

Nuno
5th July 1999, 03:44
Hi there Jorden

Well, at least Unreal works fine for me (patched to 225f). D3d vertex lighting is now working with these drivers (with 4.51 if I enable vertex lighting some polygons just turn randomly black), performance is about the same (22 fps 800x600x16, all options on except -use 3dfx, - use multitexturing and - trilinear). Strangly enough http://forums.gagames.com/forums/smile.gif it even works flawless in OpenGl mode, with all option on, but it runs at about 10 fps...

Jorden
5th July 1999, 08:17
It could also be a DX6.x related problem...

check <A HREF="http://support.microsoft.com/support/directx/directx_6.0/tshooter/default.asp" TARGET="_blank">DirectX Troubleshooter</A>

or

<A HREF="http://support.microsoft.com/Support/DirectX/DirectX_6.0/TShooter/Causes/rfshrte1.asp" TARGET="_blank">My screen goes black</A>

http://forums.gagames.com/forums/wink.gif

Jorden.

Wombat
5th July 1999, 16:08
I wonder if this is related to whatever QuakeWorld's problem is. That locks my computer up much the same way. GlQuake runs for me, but I get some really ugly tints in textures.

Nuno
5th July 1999, 16:56
Wombat: Hexen II is based in the Quake engine... so yes, that could be the problem.