PDA

View Full Version : System Error (102) 1003



woel
17th July 2002, 08:29
Hi!

I get this error sometimes:
System Error (102) 1003
Seems to be related to my cold boot problem. I have stopped blame my motherboard since I got it changed. Now what?

I found some tips on the net that said that I should turn off System Restore...


Thankyou!

/Leo

Dogbert
17th July 2002, 08:39
Which OS ?
Which SP ?

What are your HW specs ?

Some info might help.

woel
17th July 2002, 08:45
Windows XP

Abit KR7A-133 (Replaced my KR7A because I thought it was the problem)
Athlon XP 1700+
Crucial 256MB PC2100
Ati Radeon 8500
SB Live! 1024
IBM Deskstar 120Gxp
3com 905C
Enermax 353W

The PIT
17th July 2002, 11:24
I presume that the cold boot problems have stopped ???

woel
17th July 2002, 12:52
No I don't think it has.... But it's hard to tell because it's so f****ng hot here. Nice summer :)
The error code is the same as whith the old motherboard and cold boot problem...

The PIT
17th July 2002, 13:34
When did you get it as the system is loading or after the system has been running for a while?

woel
17th July 2002, 14:08
When the system has been running for a while...
Sometimes after a long while...
If I start 3dmark, a short while...

The PIT
17th July 2002, 14:15
So I doubt it's your cold boot problem then. Possible infinite loop problem also check whether your power supply is AMD approved I'm not sure the Enermax 350 is. I would be also tempted to pop over to www.omegacorner.com and download cyborgs drivers for XP if you're not already running those.
Just corrected the link. Another place to look is www.viahardware.com and look at the bios guides your motherboard maybe listed.

woel
17th July 2002, 14:18
Thanx!

The only strange thing is that after one reboot the computer is almost 100% stable...