PDA

View Full Version : Break out cable



Nenad
1st July 2002, 10:16
I have G400DH but I don`t have break out cable.There is no way to buy it so I have to make it.Becouse I need just composite conektor is it enough to make just it , or I have to make whole cable.

Kruzin
1st July 2002, 10:20
You can buy the cable you need:

http://shopmatrox.com/international/products/extensions/graphicscables.asp

/BOC-TV-OUT01 is the one you're looking for.

Nenad
1st July 2002, 16:56
I can`t order it.

P5ycho
1st July 2002, 17:55
Maybe you should contact Matrox Shop by email/phone. they can guide you through the ordering process.

Nenad
2nd July 2002, 05:37
As I said I can`t order it becouse forein companies don`t want to proceed orders from Yugoslavia.