PDA

View Full Version : MGA Tweak not working ?????



adrieste
21st March 2000, 10:45
Hi there ! i install the MGA tweak , put the files on the windows system folder.
First i use 3dMark 2000 without MGA and the mark was 1647 ( G400Max )
Now use the MGA Tweak, my setting are PLL 410 Gcl 3 Mcl 2.50 Ccl 3 duty cycle auto , sdram settings 3 2 3 8 4 2 fast 1 1 2 1.0 1.0 1665
Mark 668 !!!!!!! http://forums.murc.ws/ubb/frown.gif
What im doing wrong ????
Thank for your help.
Bird.

kjliew
21st March 2000, 23:57
Using high clock dividers tends to give undesireable results. Stick with factory default clock dividers if you're not sure what you're doing.

Moto-X
11th November 2000, 06:47
Hey adrieste,

You said "i install the MGA tweak , put the files on the windows system folder."

Which files did you put in the system folder? what are the file names?

Cheers
Moto-X