PDA

View Full Version : Can I just confirm the MAX default clock settings?



Monkfish
14th October 1999, 11:54
I've been told that the default G400-MAX clock settings are 300,150,200,150 for master, chip, memory & Turbo respectively. Can I just get that confirmed by some others with G400-Max cards. Thanks :-)

jhalcrow
14th October 1999, 20:56
that's what I have on mine

Monkfish
15th October 1999, 03:59
Thanks :-)

Dyre
17th October 1999, 22:33
Thats what ive got. : )

------------------
PIII 450 @ 464 (ohh boy)<br>generic BX6 motherboard<br>G400 MAX : )<br>Maxtor 13 gig UDMA 33<br>Maxtor 13 gig UDMA 66<br>Creative 36x CD-ROM<br>HP 2x2x6x CD-RW<br>64 megs PC100 ram<br>Intel 10/100<br>
Soundblaster 32 AWE<br>DiamondMAX 56k<br>Logitech Wireless Desktop (best $50 ive ever spent)<br>4 large fans.

Monkfish
18th October 1999, 01:40
Thanks again :-)