PDA

View Full Version : Forcing agp x2



Gorf
7th September 1999, 16:13
I have got a G400 MAX installed.
I am using the latest drivers.
How do i find out if i need to force agpx2?
I have downloaded the registry hack and have already used it for QII(the disable v_sync bit)
Do i need to force agpx2?
thanx for any help in advance http://forums.murc.ws/ubb/smile.gif

Kruzin
7th September 1999, 16:15
Get PCIList from www.entechtaiwan.com (http://www.entechtaiwan.com) . That will tell you what AGP mode you are running in...

Gorf
7th September 1999, 16:28
Thanks for the help.
This is a great board. http://forums.murc.ws/ubb/smile.gif