PDA

View Full Version : Sorry people, this is a newbie thing of me to do, but....



Muad'Dib
18th January 1997, 16:53
Thanks guys. It worked! My FPS just jumped from 35 abouts to 65 - 80 (well, 100 + if I'm staring at a wall).... http://forums.murc.ws/ubb/biggrin.gif

Dimitri

Muad'Dib
28th May 2000, 22:39
I'm on a v.90 right now and have no time. I need to study.

Which brings me to my question.... http://forums.murc.ws/ubb/wink.gif How do you disable vsynch for UT? I know, I know, it's been mentioned before, but don't forget, I need to study. Right, that's why I'm asking about games.... Uh huh. Really. Honest. I won't do this again guys. Thanks,

Dimitri

Helevitia
28th May 2000, 23:04
Edit your unrealtournament.ini file and look for:

[D3DDrv.D3DRenderDevice]

and then look for...

UseVSync=False

It may be set to true, but probably false already.

Dave

------------------
I can never think of a good signature...~

Join the MURC SETI team @
http://setiathome.ssl.berkeley.edu/cgi-bin/cgi?cmd=team_join_form&id=25678

Helevitia
28th May 2000, 23:07
btw-I know it's tough having to study and then play several hours of UT. I wouldn't want to be bothered with searching for vsync either http://forums.murc.ws/ubb/smile.gif Make some other poor sap do it for you, like me http://forums.murc.ws/ubb/smile.gif I don't mind though, I was sitting here doing nothing anyway.

Dave

Muad'Dib
29th May 2000, 10:13
Much appreciated Dave.

Glad I could help you with your boredom... http://forums.murc.ws/ubb/smile.gif

Thank you.

Dimitri

Sanjuro Makabe
30th May 2000, 09:18
Hi there,

Also, you might wanna get the matrox G400 tweak file that allows you to manually disable the Vsync frmo the video properties...by disabling this setting it allowed me to get crazy FPS in UT...I find that just disabling the Vsync in UT isn't good enough...hope this helps...


------------------
Sanjuro Makabe

P!!!550E @ 733Mhz
ASUS P3V4X 1004.02, 4in1 4.20, AGP 4.02
128Mb PC100 C2 Ram
Matrox G400Max PD5.30
SBLive! LW3.0
WinMe 4.90.2525

Hunsow
31st May 2000, 01:52
Up

Date problem with the forum again.

Helevitia
31st May 2000, 11:26
Muad'Dib,

What are your sys specs?

Dave

Greebe
31st May 2000, 14:30
Dimi, looking at a wall I get ~300fps http://forums.murc.ws/ubb/wink.gif

Muad'Dib
31st May 2000, 14:32
MSI K7 PRO (110 clk gen) using 1.4 bios
Athlon 700 @ 850 (I hit 902 stable earlier, but I need better cooling I think)
128 megs generic pc100 crappy ram http://forums.murc.ws/ubb/frown.gif http://forums.murc.ws/ubb/frown.gif http://forums.murc.ws/ubb/frown.gif
G400 MAX pdesk 5.52 (right numbers?) @ stock speed
a couple hard drives, cd's, and fans....

Why do you ask Dave?

Dimitri

Why are my fps so "low" then Mike? Any more suggestions? I don't particularly care about getting more, but it'd be nice bragging rights... http://forums.murc.ws/ubb/smile.gif

I also forgot to mention it was a complicated wall.... http://forums.murc.ws/ubb/biggrin.gif http://forums.murc.ws/ubb/biggrin.gif http://forums.murc.ws/ubb/biggrin.gif j/k

[This message has been edited by Muad'Dib (edited 01 June 2000).]

Paddy
1st June 2000, 07:18
I thought that rig got ruined?