PDA

View Full Version : HL & G200 with 5.3 Drivers



Goudie
18th October 1999, 18:46
I have not played HL in a while but I wish to finally finish it. I use to have no problems at all before. When I played, I played in D3D. I have updated to 5.3 drivers and wish to play my saved games under OGL. To get to the point, when I play OGL the flashlight doesn't work at all and I get big tears in tectures. Even in D3D I am getting the tears.
This happens in all desktop resolutions and in 16 bbp and 32 bbp.
I use to play HL in 800X600 and wish to do so again http://forums.murc.ws/ubb/smile.gif
I have a ASUS P2B, PII 350 and Mil G200 w 8 RAM, 128 MEG RAM.
G200 Bios 3.51 & Drivers 5.30
Any help would be great. Even if you point me in the right direction.
Thanks in advance

One other thing I found, I use the -console in my HalfLife Shortcut, on the opening screen when I mouse over the word Console it doesn't highlight properly like the other selections?

I fixed the D3D in Half Life with the 5.30 drivers ... I had an old D3D.cfg and put it and replaced the one already in the HW dir and bang, now if works great. http://forums.murc.ws/ubb/smile.gif
http://forums.murc.ws/ubb/frown.gif Still can't get OGL to work properly yet. The flashlight when selected only highlights the gun being used ???? and not the surrounding textures.
One thing I am noticing is that when I load a game the script that is run before hand is running twice ? I am wonderng if that might have an effect also??? So many questions, and not so many answers.
------------------
Gouds

[This message has been edited by Goudie (edited 19 October 1999).]

[This message has been edited by Goudie (edited 19 October 1999).]