PDA

View Full Version : Celeron and TurboGL ?????



Zero Cool
10th October 1999, 13:30
I bought a Cely 366 running @ 566 (not knowing of the TurboGL)

But now i heard the turboGL is only for P3 of Athlon.

Does anybody know if there is or comming a celeron version.

I Do hope so!!!!!

------------------
-------------------------
And I make no apology,
for linking,
my thinking,
with computer techology.

Kruzin
10th October 1999, 13:35
http://forums.murc.ws/ubb/Forum4/HTML/001383.html

rei
10th October 1999, 13:37
In a word, no, unless you shell out for the coming new Celerons with KNI instructions.